Om os

Beton Genbrug ApS blev grundlagt i 2006 af John Daugaard. Idéen med genbrug af nedbrydningsmaterialer har altid været der, men vi er overbeviste om, at kvaliteten inden for dette område burde kunne højnes i Region Østjylland. I 2013 fik vi yderligere godkendelse fra Randers kommune til at modtage asfalt og sorteringsbart affald, og i januar 2016 gjorde vi pladsen klar til modtagelse af have- og parkaffald.

Vi tilbyder ikke direkte nedbrydning, men giver gerne tilbud eller henvisninger herpå. Derimod har vi specialiseret os i knusning af beton, murbrokker og træaffald samt sortering af erhvervsaffald.

Vores mål og ambition er at højne kvalitet, miljø og sikkerhed. På den måde er vi sikre på at leve op til de krav, vi stiller til vores arbejde med sortering og genanvendelse af materialer.

Ovenstående er endvidere medvirkende til, at vi opfylder det offentliges miljøkrav omkring knusning af materialer, behandling af restaffald, støjgener mm. Vi har modtaget offentlighedens stempel herpå med den modtagne miljøtilladelse.

Vores afdeling med trailersalg af materialer for private blev i takt med virksomhedens udvikling udfoldet i foråret 2020. Vi er af den overbevisning, at højkvalitets materialer skal være let tilgængelige for enhver gør-det-selv entusiast.


Beton Genbrug ApS
Brødstedlundvej 1
8960 Randers SØ
CVR 27966233
info@betongenbrug.dk

Telefon:
Hverdage fra 8-16
+45 26 25 76 00

Åbningstider
Erhverv
Hverdage – 7-16

Privat trailersalg
Hverdage – 8-16
Lørdage, søndag & helligdage – Lukket